Onderwerp: Restaurants


Lunch met wijnproeverij bij La Torricella

25 juli 2020 - Onderwerp: 2020, Degustazione, Restaurants

Ook al komen sommige gasten al vele jaren bij ons, toch proberen we iedere keer weer nieuwe adresjes met hun uit. Zoals la Torricella een agriturismo in het Barolo gebied waar we zo vaak waren langs gereden maar tijdens ons eerste uitstapje na een lange lockdown eindelijk stopte en genoten van een prachtige lunch. Het restaurant heeft een prachtig terras met een spectaculair zicht op de Barolo velden, een heerlijke plek voor een lunch in combinatie met een wijnproeverij.


Ristorante della Posta in Olmo Gentile

25 juni 2020 - Onderwerp: 2020, Restaurants

Het restaurant van onze Burgemeester haar zussen en oma, en al sinds wij 15 jaar geleden in Olmo aankwamen onze steun en toeverlaat. Een super lieve familie met een klein familierestaurant, zoals onze regio er vele kent. Na maanden gesloten te zijn geweest, zaten ook zij met hun handen in het haar “hoe maken we Lees meer »


eerste lunch na lockdown

24 mei 2020 - Onderwerp: 2020, Restaurants

begin maart werd heel Italie in een totale lockdown geplaatst, het gehele land kwam abrupt tot stilstand. Niet doordat het gehele land in ernstige problemen was door het Corona virus, nee om te voorkomen dat het land in dezelfde problemen zou komen als Lombardije het economische hart van Italie en qua bevolkingsdichtheid te vergelijken met Lees meer »


Bistro Donatella

23 januari 2016 - Onderwerp: Restaurants

Na weken non stop verbouwen was het even tijd voor een uitstapje. Bistrot Donatella leverde afgelopen Mei vrijwillig haar Michelin ster in om vervolgens door de Gambero Rosso te worden uitgeroepen tot de beste Bistro van Italië voor 2016. Nou dat moesten we natuurlijk even zelf uitproberen en onderweg pakte we na een bezoek aan Lees meer »


Kaasplankje bij I Caffi

13 september 2015 - Onderwerp: Restaurants

Wederom een mooi diner bij i Caffi in Acqui Terme, met ter afsluiting een mooi kaasplateau