Kamers

De oude Borgo, de rust en ruimte en de ongerepte flora & fauna, te midden van een schilderachtige omgeving zijn een ware inspiratiebron geweest tijdens de verbouwing. Onze wens was een sfeervolle oase te creëren, waarbij het de gasten aan niets ontbreekt. Zo zijn alle ruime kamers van luxe badkamers voorzien, in geheel eigen stijl, gemaakt met authentieke natuurlijke materialen zoals oude Italiaanse kalkverven. Tadelakt muren in de badkamers, mooie natuurstenen en houten vloeren, linnen gordijnen, alles gecombineerd met bijzondere en smaakvolle accessoires.

De tweepersoonskamers zijn voorzien van privé badkamer, alle geheel in eigen stijl ingericht. Afmetingen van de kamers  is circa 30 m2 tot 35 m2. Luxe bed & badlinnen van de beste Egyptische katoen, heerlijke badproducten van Rituals. Badjassen  & slippers. Zeer uitgebreid ontbijt. De kamers beschikken over Satelliet tv, en wifi internet is beschikbaar in het gehele complex.

 

 

Prijzen > Reserveren > Specials >

Seizoen We zijn geopend van Mei t/m eind Oktober.

Minimum leeftijd van 16 jaar.

Eindschoonmaak  dertig Euro per verblijf.

Inchecken op afspraak tussen 15.00 uur & 19.00 uur  op afspraak /Uitchecken tot 10.30 uur (aan In- of uitchecken buiten deze tijden zijn kosten verbonden, en is enkel mogelijk na overleg)

Onze complex is non smoking, roken is alleen toegestaan op de aangelegde buitenterrassen.

 

Huisdieren niet toegestaan.

Door de terrassen op verschillende hoogtes met oude natuurstenen trappen en ongelijke paden is onze Borgo minder geschikt voor mensen die slecht te been zijn.

Alle gasten kunnen 24 uur per dag gebruik maken van de goed gevulde honesty-bar.

Het is mogelijk een minibar op de kamer te plaatsen de kosten hiervan bedragen 30 Euro per week, opgeven bij reservering.

Wij bieden geen voorzieningen om Elektrische auto’s op te laden.

 

Minimum verblijf Juli & Augustus –  5 nachten (indien beschikbaar).

Minimum verblijf Juni & September –  4 nachten (indien beschikbaar).

Minimum verblijf Mei & Oktober – 3 nachten.


Voorwaarden bij annulering Bij annulering geen restitutie van de aanbetaling. Bij annulering binnen 12 weken voor aankomst zal de totale reissom in rekening worden gebracht. Wijzigingen in reisdata of reisduur binnen 12 weken voor aankomst zijn voor uw eigen rekening. Het verkorten van uw verblijf wordt gezien als gedeeltelijke annulering, wij berekenen in dat geval de totale reissom over de aanvankelijk gereserveerde periode.

Wij adviseren u een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.