Suites

De oude Borgo, de RUST en RUIMTE en de ongerepte flora & fauna, te midden van een schilderachtige omgeving zijn een ware inspiratiebron geweest tijdens de verbouwing. Onze wens was een sfeervolle oase te creëren, waarbij het de gasten aan niets ontbreekt.

Zo zijn alle ruime kamers van luxe badkamers voorzien, in geheel eigen stijl, gemaakt met authentieke natuurlijke materialen zoals oude Italiaanse kalkverven. Tadelakt muren in de badkamers, mooie marmeren en houten vloeren, linnen gordijnen, alles gecombineerd met bijzondere en smaakvolle accessoires.

Prijzen > Reserveren > Specials >

Seizoen We zijn geopend van Mei t/m eind Oktober.

Inchecken tussen 15.00 & 19.00 uur op afspraak /Uitchecken tot 10.30 uur

Ons complex is non smoking, roken is alleen toegestaan op de aangelegde buitenterrassen.

Wij bieden geen voorzieningen om Elektrische auto’s op te laden, maar niet getreurd binnen een straal van 3 km zijn meerdere laadpalen.

Onze Borgo is niet toegankelijk voor Huisdieren

Door de terrassen op verschillende hoogtes met oude natuurstenen trappen en ongelijke paden is onze Borgo minder geschikt voor mensen die slecht te been zijn.

Minimum verblijf Juli & Augustus –  5 nachten (indien beschikbaar).

Minimum verblijf Juni & September –  4 nachten (indien beschikbaar).

Minimum verblijf Mei & Oktober – 3 nachten.

Minimum leeftijd van 16 jaar, in één van de Suites is het mogelijk één bed bij te plaatsen, enkel mogelijk bij een verblijf van een week of langer. Extra persoon op de kamer € 245,00 per week (verlenging 35 euro per nacht)