Suites

De oude Borgo, de rust en ruimte en de ongerepte flora & fauna, te midden van een schilderachtige omgeving zijn een ware inspiratiebron geweest tijdens de verbouwing. Onze wens was een sfeervolle oase te creëren, waarbij het de gasten aan niets ontbreekt. Zo zijn alle ruime kamers van luxe badkamers voorzien, in geheel eigen stijl, gemaakt met authentieke natuurlijke materialen zoals oude Italiaanse kalkverven. Tadelakt muren in de badkamers, mooie marmeren en houten vloeren, linnen gordijnen, alles gecombineerd met bijzondere en smaakvolle accessoires.

De Luxe Suites zijn voorzien van een grote woonkamer en privé badkamer, geheel in eigen stijl ingericht. Afmetingen van de Suites 50 – 60 m2. Luxe bed & badlinnen van de beste Egyptische katoen, heerlijke badproducten van Rituals. De Suites beschikken over Satelliet tv met Dvd, Minibar & Nespresso apparaat, en wifi internet is beschikbaar in het gehele complex

 

Prijzen > Reserveren > Specials >

Seizoen We zijn geopend van Mei t/m eind Oktober.

Eindschoonmaak dertig Euro per verblijf

Inchecken tussen 15.00 & 19.00 uur op afspraak /Uitchecken tot 10.30 uur

Minimum leeftijd van 16 jaar, in één van de Suites is het mogelijk één bed bij te plaatsen, enkel mogelijk bij een verblijf van een week of langer. Extra persoon op de kamer € 245,00 per week (verlenging 35 euro per nacht).

Ons complex is non smoking, roken is alleen toegestaan op de aangelegde buitenterrassen.

 

Wij bieden geen voorzieningen om Elektrische auto’s op te laden.

Huisdieren niet toegestaan

Door de terrassen op verschillende hoogtes met oude natuurstenen trappen en ongelijke paden is onze Borgo minder geschikt voor mensen die slecht te been zijn.

Minimum verblijf Juli & Augustus –  5 nachten (indien beschikbaar).

Minimum verblijf Juni & September –  4 nachten (indien beschikbaar).

Minimum verblijf Mei & Oktober – 3 nachten.


Voorwaarden bij annulering Bij annulering geen restitutie van de aanbetaling. Bij annulering binnen 12 weken voor aankomst zal de totale reissom in rekening worden gebracht. Wijzigingen in reisdata of reisduur binnen 12 weken voor aankomst zijn voor uw eigen rekening. Het verkorten van uw verblijf wordt gezien als gedeeltelijke annulering, wij berekenen in dat geval de totale reissom over de aanvankelijk gereserveerde periode.

Wij adviseren u een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.