Contact

Borgo vallone
Natasja & Ed
Postadres: Regione lavagnini 19
14050 Olmo Gentile (AT)
Piemonte Italia

005081-AGR-00001

E-mail info@borgovallone.com
Telefoon (+)39 3486083224. ons complex is zeer groot, waardoor wij niet altijd telefonisch bereikbaar zijn. We zijn dan wel bereikbaar via WhatsApp of SMS.

Vragen en/of reserveren
U kunt ons een email sturen of het online reserveringsformulier gebruiken, wij zullen deze z.s.m. te beantwoorden. Heeft u snel antwoord nodig op u vraag stuur ons dan een WhatsApp 0039 3486083224

Reserveren >

Onze locatie (let op deze niet gebruiken om naar ons toe te komen, gebruik hiervoor enkel de routebeschrijving en coördinaten die u heeft ontvangen bij de bevestiging. bent u deze vergeten stuur ons dan vooraf een bericht om alsnog de juiste route te ontvangen) Google maps >

Borgo Vallone is landelijk gelegen, in de prachtige ongerepte heuvels van Piemonte, een gebied welke grotendeels op de werelderfgoed lijst van Unesco staat.

De Borgo is tot de laatste 2.7 km te bereiken via een provinciale doorgaande weg.

Van de laatste 2.7 km is de eerste 2.5 km een volledig geasfalteerde doorgaande gemeenteweg enkel de laatste 250 meter op ons terrein naar de parking bestaat uit een grindweg.

Onze Borgo is niet geschikt voor mensen die een locatie zoeken gelegen aan of op zeer korte afstand van een Autostrada/Rijksweg.