Onderwerp: Geen categorie


Barolo on Ice, winter in Piemonte

16 januari 2021 - Onderwerp: Alledaagse dingen, Geen categorie

Het is een bizarre winter, waar we normaal in deze tijd al heerlijk buiten kunnen lunchen is het dit keer een echte winter zoals hij één keer in de zoveel jaar voorbij komt. Er viel een enorme pak sneeuw, heel goed voor de natuur want sneeuw is perfect om ziektes en ongedierte te bestrijden. En de sneeuw die langzaam smelt zorgt ervoor dat we komende zomer waarschijnlijk minder water tekorten hebben. Maar het zorgt ook voor prachtige plaatjes, op deze mooie dag maken we even een klein rondje in de omgeving. En dan is het net alsof de Alpen de Barolo wijngaarden aanraken, terwijl in werkelijkheid deze meer dan 170 kilometer verderop liggen en deze meer dan 3000 meter hoger zijn. We genieten van een prachtige dag met 19 graden vol in de sneeuw , kan het nog gekker worden.


Buon Anno

1 januari 2021 - Onderwerp: Geen categorie

Buon Anno – Happy New Year – Gelukkig Nieuwjaar 2021 Wij gaan voor een jaar vol liefde, mooie momenten en mensen, gezellige avonden, gevulde tafels, bijzondere ontmoetingen en leuk uitstapjes, zijn jullie erbij?


Winter in Piemonte

28 december 2020 - Onderwerp: 2020, Alledaagse dingen, Geen categorie

Normaal is onze regio vaak pas als laatste aan de beurt en beginnen de winterse taferelen in het midden van Italië. Dit keer was de eer echter aan ons, en werden we twee weken geleden overvallen door een enorme sneeuwbui. Echt heel lang blijft deze nooit liggen, dus na een aantal dagen was alles weer Lees meer »


Hollandse bloemen in Piemonte

31 december 2019 - Onderwerp: Geen categorie

De laatste dag van het jaar, en wat een jaar. Ik ben van het type niet zeuren maar doorgaan, of op Ed zijn Rotterdams “niet lullen maar poetsen”, van opgeven is geen optie no matter what, van waar een wil is is een weg, in mijn hoofd is geen ruimte voor opgeven en ik heb Lees meer »


Buon Natale

25 december 2019 - Onderwerp: Geen categorie