Onderwerp: Evenementen & feestjes


Theater avond country style

26 augustus 2020 - Onderwerp: 2020, Evenementen & feestjes

Corona zorgt dit jaar voor veel ellende, maar het zorgt ook voor vele mooie ontwikkelingen. Mensen hebben behoefte aan contact, aan samen zijn, aan gezelligheid. En deze avonden zijn een rechtstreeks gevolg daarvan. De plaatselijke theater club heeft alle tijd en samen met een plattelands restaurant organiseerde ze dit jaar een aantal bijzondere avonden.


Passeggiata Slow in Strevi

6 juni 2018 - Onderwerp: Evenementen & feestjes

Ieder jaar het eerste weekend van Juni gaan wij samen met onze gasten naar de Passeggiata Slow in Strevi, een wandellunch door de wijngaarden. De circa 5 kilometer lange wandeling gaat van Wijnboer naar Wijnboer, en bij iedere stop serveren ze een gang van de lunch met natuurlijk hun eigen wijnen .


Slow cheese 2017

8 februari 2017 - Onderwerp: Evenementen & feestjes

Druk bezig met de evenementen kalender voor komend seizoen. 2017 is in ieder geval het jaar van twee mooie Slowfood evenementen waaronder 15-18 September de “slowcheese” in Bra, voor kaasliefhebbers een niet te missen evenement met de meest bijzondere kazen vanuit de hele wereld.


Il Baccanale del Tartufo in Alba, heel veel truffels, heel veel wijn, pleinen vol eten en spelletjes.

16 oktober 2016 - Onderwerp: Evenementen & feestjes


Het truffelseizoen is begonnen met de “Investitura del Podestà”

27 september 2015 - Onderwerp: Evenementen & feestjes

De start van het truffelseizoen met al zijn evenementen is begonnen, en wel met de inhuldiging van de beschermvrouwe in Alba de “Investitura del Podestà”. En zoals altijd weten ze er weer een leuk feestje van te maken.