Onderwerp: In de media


Stijlvol wonen & favoriet van Carte Colori

14 januari 2018 - Onderwerp: In de media

Mooi begin van het nieuwe jaar. Vermelding in de nieuwste StijlvolWONEN als favoriete hotel van Meta Bos eigenaresse van Carte Colori de leverancier van prachtige Italiaanse verf & stucprodukten.


Adrianno Bacchella

23 augustus 2016 - Onderwerp: In de media

Terrein de hele dag op zijn kop voor een Fotoshoot met Adriano Bacchella www.adrianobacchella.com voor zijn nieuwe boek over Piemonte, nu nog even hopen dat de foto’s heel mooi zijn geworden.


Borgo Vallone in de nieuwste Landelijk Wonen

28 mei 2015 - Onderwerp: In de media

Borgo Vallone weer in de media dit keer een mooi artikel in de Landelijk wonen van Juni/Juli 2015 , de foto’s zijn twee jaar geleden gemaakt en ondertussen alweer heel veel veranderd (binnenkort de nieuwste updates online) maar altijd weer erg leuk om onze Borgo in een mooi magazine terug te vinden in de Nederlandse Lees meer »


Culinaire tour

6 april 2013 - Onderwerp: In de media

Deze week deed ik een tourtje door de regio voor het Nederlandse magazine van Jamie Oliver, voor een mooi artikel over culinair Piemonte. We bezochten een aantal van onze adresjes en dat leverde grappige beelden op. Vanaf begin Mei ligt het in de winkels.


Altijd weer leuk

10 maart 2013 - Onderwerp: In de media

Naast een leuk artikel in de nieuwste Joie de Vivre, staan we deze maand ook met een mooie pagina in het magazine de smaak van Italië.