Onderwerp: SOCIAL DISTANCE VAKANTIELOCATIE


Klaar voor de toekomst, ver weg van de massatoerisme

2 april 2020 - Onderwerp: 2020, SOCIAL DISTANCE VAKANTIELOCATIE

Social distance vakantielocatie

In deze bijzondere tijden waarin iedereen moet leren omgaan met alle emotionele en financiële stress van deze periode, in totale lockdown of een intelligente vorm met vele ups en downs .

Mogen wij in deze ook voor ons zeer moeilijke periode toch blij zijn, ons gebied is nagenoeg virus vrij gebleven. Landelijk extreem dunbevolkte gebieden waar de inwoners van oudsher niet snel hun dorp verlaten , blijken een enorm voordeel in deze.

We genieten van een prachtige lente, hoeven ons geen minute te vervelen met onze zoals altijd ellenlange to do lijst, mogen ons terrein dan niet verlaten maar ons enorme complex met vele voorzieningen voelen we ons misschien soms opgesloten maar hebben alle ruimte.

Maar toch kunnen we niet wachten tot we het nieuwe normaal mogen oppakken, want alleen op onze heuvel is toch wel erg alleen.

Een intiem complex boordevol sfeer, waarin alles draait om mensen en genieten van het goede leven, hoe gaan we dat invulling geven in deze tijd? Hoe meer we daar over denken hoe meer we ons realsieren dat deze “nieuwe normaal”  op een aantal hele kleine aanpassingen na helemaal niet anders is dan anders.

Als kleinschalige accommodatie midden in de natuur, is er voor iedereen alle ruimte. Met kleinschalig bedoelen we dan ook niet het formaat van ons complex, met ruim 13 hectare midden in de natuur en vier grote panden is deze niet echt kleinschalig te noemen. 

Maar bij ons slaat dit voornamelijk op de hoeveelheid gasten, door onze markt “adults Only” hebben wij enkel twee persoons kamers en suites. Dus maximaal 12 personen (inclusief onszelf)  op een landgoed van 130000 m2, met daarnaast de tuinen en terrassen ook nog eens gelegen op verschillende hoogtes, is de 1.5 meter maatschappij bij ons zonder enige moeite makkelijk te halen. 

Zo stonden onze ligbedden bij het zwembad altijd al op minimaal 8 meter van elkaar, en ook met de tafeltjes van het ontbijt hoeven wij niet te schuiven deze bieden meer dan voldoende afstand en privacy. 

Het schoonmaken van de kamers zal ook geen aanpassingen vergen aangezien wij deze altijd al na iedere gast compleet deden ontsmetten.

Natuurlijk hanteren we verder de richtlijnen van de wereldgezondheidsorganisatie en nemen we de extra gewenste hygiëne maatregelen.

De enige verandering zal zijn tijdens het ontbijt en bij de diners, maar ook daar hebben we een leuke creatieve oplossing voor gevonden, we mogen ons gelukkig prijzen dat we geen enkel gebrek hebben aan ruimte.

*voor degene die na al de lockdown perikelen juist toe is aan een mooi gezelschap en een goed gesprek . Zelfs op de veilige 1.5 Hollandse meter zal sfeer & gezelligheid zoals altijd bij ons niet ontbreken.

*we zijn daarnaast veilig te bereiken met eigen vervoer

*ons privé terrein is 13 hectare groot en is volledig omsloten door de natuur.

*we zijn nooit met meer dan 12 personen op ons complex (inclusief onszelf)

*beschikken we over een 14 tal terrassen op verschillende hoogtes met stoeltjes en ligbedden dus altijd een plek in alle privacy 

*in onze omgeving zijn mooie wandelroutes waar men gegarandeerd vrijwel geen mens tegenkomt

*kunnen mooie fiets en vespa tochten worden gemaakt.

*de omgeving heeft vele mooie slaperige dorpjes waar men normaal gesproken al heerlijk in alle rust doorheen kon wandelen

*zitten wij ver weg van de massatoerisme

*de horeca is druk bezig met de nieuwe social distance toekomst, en natuurlijk is het ook mogelijk op ons complex te genieten van een heerlijk diner of een kleine lunch bij het zwembad

dus eigenlijk waren wij onze tijd al ver vooruit en veranderd er voor ons niet veel in de periode zodra alle grenzen we weer open gaan.