The making of

We werden verliefd op een eeuwenoude Borgo en op de streek, een nog authentiek stukje Italië. Op de natuur, de heuvels met hierop de in oude steen opgetrokken dorpjes. De enorme wijnvelden van de beroemde Barolo, Nebbiolo en de Moscato d’Asti. In dit stukje wilden we onze droom realiseren een plek waar mensen in alle luxe kunnen genieten van de rust, de natuur, het heerlijke eten en de beste wijnen ofwel van het Italiaanse leven. We gaven alles op om deze droom te realiseren, en het koste ons letterlijk bloed, zweet en tranen. Het was zeker niet altijd gemakkelijk, en zeker niet altijd leuk. We moesten vechten tegen de Italiaanse bureaucratie en ons gezonde verstand. Maar Borgo Vallone is een feit, en sinds  jaren komen gasten van over de hele wereld genieten van ons paradijsje. Hopelijk vindt ook u hier wat u zoekt, of het nu gaat om rust, schoonheid of romantiek. Lees meer over ons leven in Piemonte, en de vele verbouwingsperikelen op deze blog.


PIEMONTE MAGAZINE

2 april 2024 - Onderwerp: piemonte magazine 1

Ons eerste online Piemonte Magazine vol bijzondere plekken, goede restaurants, leuke tips en routes, om heerlijk weg te dromen en ideeën op te doen is vanaf nu beschikbaar.

Bestel je Piemonte travel Magazine e-guide via

piemontemagazine@borgovallone.com

Bestel je Piemonte travel Magazine e-guide via

piemontemagazine@borgovallone.com


Genieten van een weekje Piemonte

22 maart 2024 - Onderwerp: dagtrips

Na een heerlijk laat ontbijtje Relax by the pool, lees een goed boek of doe even helemaal niets, of kies voor een heerlijke massage De dag afsluiten met een mooi diner of een gezellige Pizza avond Ontdek de directe omgeving met een mooie wandeling, geniet van een heerlijke lunch onderweg Bezoek Acqui Terme een oud Lees meer »


Wat vliegt de tijd

14 januari 2024 - Onderwerp: Geen categorie

Alweer 18.5 jaar geleden begon ons Italiaanse avontuur, het was een droom van een nieuw leven, nee niet zoals vele ‘een droom van een relaxt leven met meer tijd voor elkaar en het constante vakantie gevoel” dat zou in ons geval als twee workaholics een nachtmerrie zijn. Onze droom het creëren van een Unieke plek Lees meer »


Barolo on Ice, winter in Piemonte

16 januari 2021 - Onderwerp: Alledaagse dingen, Geen categorie

Het is een bizarre winter, waar we normaal in deze tijd al heerlijk buiten kunnen lunchen is het dit keer een echte winter zoals hij één keer in de zoveel jaar voorbij komt. Er viel een enorme pak sneeuw, heel goed voor de natuur want sneeuw is perfect om ziektes en ongedierte te bestrijden. En Lees meer »