De Borgo

In Stijl logeren op een van de mooiste plekken in Italië. Overdag uitstapjes maken in de omgeving of lekker luieren op één van de rustieke plekjes op ons landgoed. Onthaasten, het is een modewoord geworden. Maar zou het niet heerlijk zijn om het dit jaar eens echt wat rustiger aan te doen? ’s Ochtends wakker te worden in een luxe kamer, genietend van de vogelgeluiden en de frisse boslucht? Aan te schuiven voor een verrukkelijk ontbijt bestaande uit louter verse producten uit de regio, en na een heerlijke wandeling door de prachtige natuur, te ontspannen aan het zwembad? Plannen te maken voor de volgende dag, om op zoek te gaan naar bijzondere adresjes in de omgeving, naar locale specialiteiten of toch even de grote stad opzoeken (om daarna snel weer terug te keren…), in het heerlijke besef om dan nog niet naar huis te hoeven. Om nog even verwend te worden op onze paradijselijke plek.

Temidden van een dunbevolkt gebied met vriendelijke mensen, bieden wij een lustoord voor de echte Italië liefhebber die zowel “PUUR” als “LUXE” op prijs stelt.

Een oase van rust, met een persoonlijke atmosfeer en service, attente details als geurige badproducten op de kamer, hangmatten en intieme zitjes op diverse plekjes van ons landgoed, een zwembad dat uitnodigt tot een verfrissende duik en een opengeslagen bed voor het slapen gaan.

Faciliteiten
Zwembad met diverse zonneterrassen en buitendouche, het gehele complex is op het zuiden gelegen.
Houtgestookte hottub voor romantische avonden onder de sterren (voor en naseizoen)
Algemene zitkamer met openhaard, hier staat tevens een uitgebreide dvd collectie, een kleine bibliotheek, een collectie tijdschriften en er zijn faciliteiten voor het zetten van een kopje thee of koffie (Italiaanse nespresso) .
Grote tuin met meerdere terrassen op diverse hoogtes, voorzien van zonnebedden, zitjes & loungebanken. Outdoor living met openhaard, overdekt zitje met houtkachel,lounge gedeelte op de binnenplaats.
.

Self-service bar met ruime keuze aan lokale wijnen, bier, frisdranken en water.
Wifi internet is beschikbaar in het gehele complex.