Ed’s magic recovery deel 1

20 september 2008 - Onderwerp: Alledaagse dingen

Voor alle gasten die we hebben beloofd op te hoogte te houden van Ed z’n herstel speciaal een eigen Categorie (En voor de lezers van dit blog het hele verhaal)

Na alle ongelukken die we hebben doorstaan sinds december kwam de ergste van allemaal in Juli. Midden in het drukke seizoen op een donkere nacht viel Ed zo’n 4 meter naar beneden en verbrijzelde daarbij een deel van zijn voet. Na een week in het ziekenhuis te hebben gelegen mocht hij eindelijk naar huis tot z’n lies in het gips. (klein probleem hij paste niet in onze auto, maar met z’n been uit het raam kwamen we een heel eind)

Thuis aangekomen waren we toch nog niet helemaal gerust en gingen op zoek naar een specialist voor een second opinion. We vonden dr. Maggi in Milaan en 20 dagen na zijn val konden we daar eindelijk terecht en wat bleek ze hadden het een en ander over het hoofd gezien in het plaatselijke ziekenhuis en Ed had eigenlijk gelijk geopereerd moeten worden en nu was het daarvoor te laat. Een onzeker periode is aangebroken. (Alhoewel veel van onze gasten zeggen Ed z’n vakantie is aangebroken) De eerste 3 maanden absoluut niet lopen en met het beentje omhoog en daarna???

De 3 maanden zijn nu bijna voorbij en volgende week staat er weer een bezoekje aan Milaan op de agenda, gespannen tellen we de dagen af. Want er worden weer nieuwe foto’s gemaakt. En misschien is er deze keer een genezing te zien en mag Ed eindelijk beginnen aan de lange weg naar herstel.

website by emazing