Specials

Piemonte “Terra del Gusto” het land van de smaak, een regio waar alles draait om heerlijk eten en fantastische wijnen.
Culinair weekend – Oktober “Piemonte Secrets”

Piemonte “Terra del Gusto” het land van de smaak
In oktober organiseren we Een heerlijk gastronomisch weekend waarbij u kennismaakt met de Culinaire genoegens van ons geliefde Piemonte. Een regio waar alles draait om heerlijk eten en fantastische wijnen. Een weekend waarbij maar één ding belangrijk is, en wel genieten. U maakt kennis met de traditionele Piemontese keuken. Ontdekt de geheimen van het witte goud van Italië “de truffel” ,tijdens een bezoek aan de internationale truffelmarkt van Alba. En gaat zelf op pad met een “trifalau” truffeljager op zoek naar deze wereldberoemde lekkernij. En natuurlijk kan een proeverij bij één van de bijzondere kleine traditionele wijnboertjes niet ontbreken.

De Culinaire weekends zijn alleen te boeken in de maand Oktober. De herfst is het hoogseizoen voor Culinair Piemonte. De druiven zijn geoogst, en de wijnboeren zijn druk in de weer. De natuur is op z’n allermooist met prachtige kleuren, in alle schakeringen. Maar bovenal is het de maand van “de koning” het begin van het truffelseizoen.

Culinair weekend (met eigen vervoer) € per persoon in een tweepersoonskamer (bij verblijf van 2 personen per kamer)

MOMENTEEL NIET BESCHIKBAAR

Reserveren >

Inclusief.
4 overnachtingen in een tweepersoonskamer
Incl. een heerlijk ontbijt
1 maal Diner
Bezoek aan de Internationale truffelfair
Truffeljacht met een locale trifalau (op basis van beschikbaarheid)
Wijnproeverij bij locale wijnboer
1 maal Traditionele Piemontese lunch

Exclusief
Vervoer naar en in Italië
Overige maaltijden, en alle dranken
Persoonlijke uitgaven
VerzekeringenExtra’s

Extra’s
Extra overnachting in kamer €65.00 per persoon
Upgrade Suite €67.50 per persoon
Oktober de culinaire maand bij uitstek, de nieuwe wijnen zijn gebotteld en het witte goud van Italie “de witte truffel” maakt zijn entree.

Deze maand draait alles om deze wereldberoemde lekkernij. Bezoek de internationale truffelfair, ga zelf op pad met een “trifalau” truffeljager in de bossen, of proef de nieuwste wijnen bij één van de vele bijzondere kleine traditionele wijnboertjes.

Dit arrangement is momenteel niet beschikbaar