Facebook

Suites

De oude Borgo, de rust en ruimte en de ongerepte flora & fauna, te midden van een schilderachtige omgeving zijn een ware inspiratiebron geweest tijdens de verbouwing. Onze wens was een sfeervolle oase te creëren, waarbij het de gasten aan niets ontbreekt. Zo zijn alle ruime kamers van luxe badkamers voorzien, in geheel eigen stijl, gemaakt met authentieke natuurlijke materialen zoals oude Italiaanse kalkverven. Tadelakt muren in de badkamers, mooie marmeren en houten vloeren, linnen gordijnen, alles gecombineerd met bijzondere en smaakvolle accessoires.

De Luxe Suites zijn voorzien van een grote woonkamer en privé badkamer, geheel in eigen stijl ingericht. Afmetingen van de Suites 50 – 60 m2. Luxe bed & badlinnen van de beste Egyptische katoen, heerlijke badproducten van Rituals. De Suites beschikken over Satelliet tv met Dvd, Minibar & Nespresso apparaat, en wifi internet is beschikbaar in het gehele complex

Suite per week – 7 nachten: €1250,00
Inclusief uitgebreid ontbijt & gevulde minibar bij aankomst.

Suite per nacht: €195,00.
Inclusief uitgebreid ontbijt.

Minimum verblijf Juli & Augustus –  5 nachten (indien beschikbaar).

Minimum verblijf Juni & September –  4 nachten (indien beschikbaar).

Minimum verblijf Mei & Oktober – 3 nachten.

Reserveren > Specials >

Seizoen We zijn geopend van Mei t/m eind Oktober.

Eindschoonmaak 30 Euro per verblijf

Inchecken tussen 15.00 & 19.00 uur/Uitchecken tot 10.30 uur

Minimum leeftijd van 16 jaar, in de Suites is het mogelijk één bed bij te plaatsen. Extra persoon op de kamer € 35,00 per nacht, enkel mogelijk bij een verblijf van een week of langer.

Onze B&B is non smoking, roken is alleen toegestaan op de aangelegde buitenterrassen.

Ter bevestiging van uw reservering vragen wij een aanbetaling over de totale reissom.

Wij bieden geen voorzieningen om Elektrische auto’s op te laden.

Huisdieren niet toegestaan

Door de terrassen op verschillende hoogtes met oude natuurstenen trappen en ongelijke paden is onze Borgo minder geschikt voor mensen die slecht te been zijn.


Voorwaarden bij annulering Bij annulering geen restitutie van de aanbetaling. Bij annulering binnen 8 weken voor aankomst zal de totale reissom in rekening worden gebracht. Wijzigingen in reisdata of reisduur binnen 8 weken voor aankomst zijn voor uw eigen rekening. Het verkorten van uw verblijf wordt gezien als gedeeltelijke annulering, wij berekenen in dat geval de totale reissom over de aanvankelijk gereserveerde periode. Wij adviseren u een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.